Vanaf juni 2023 is de hele serie Campinggeluk ook op papier overal te koop. Fijn voor het deel van mijn lezers die liever een boek in handen hebben én ook heel leuk voor de schrijfster zelf die deze bestsellerserie met veel plezier schreef en jullie en zichzelf een minicampinkje in de boekenkast gunt (want vrolijk doorlopend ruggetje bij drie delen).  Je kunt de serie (of een deel) nu al reserveren!

De driedelige serie Campinggeluk (met een novelle als spin off) is sinds voorjaar 2021 verkrijgbaar als ebook en luisterboek (ingesproken door stemactrice Donna Vrijhof) en vanaf juni 2023 ook op papier verkrijgbaar bij de gebruikelijke verkooppunten. Vijf redenen waarom je een deel of meteen maar de hele serie zou aanschaffen:

  1.  ‘Je moet ze gewoon lezen‘ – ‘Je kunt niet meer stoppen’ – ‘Wat een fijne schrijfstijl‘ –  ‘Enorm gelachen‘ – ‘O, wat een heerlijke reeks, echt genoten. Sterker nog, ik denk dat ik ook ga kamperen
    (reviews van lezeressen, een betere promotie is er niet)
  2. Je doet mij er een enorm plezier mee (kan een argument zijn). Bestellen kan dus vanaf juni via bijvoorbeeld boekenwereld.nl maar ook via je eigen boekhandel. Prijs per boek (zo’n 300 pagina’s in fraaie vormgeving) rond de 21 euro.
  3. De prachtige plattegronden van camping de Zandrand (door Sabine Wisman) zijn nu goed leesbaar. Waar romanseries als Downton Abbey voorin een familiestamboom hebben afgebeeld om iedereen uit elkaar te houden, biedt elk deel van Campinggeluk de plattegrond waar je precies ziet wie waar kampeert. En als je de hele serie hebt en de nét verschillende plattegronden vergelijkt, zie je precies welke (al dan niet romantische) ontwikkelingen er hebben plaatsgevonden.
  4. Minicamping op je boekenplank: en als je de hele serie aanschaft en in de juiste volgorde in je boekenkast zet (of nog leuker: in je caravan of camper), staat je daar zomaar een minicamping toe te grijnzen!
  5. Bij het derde deel ‘Grenzeloos genieten’ krijg je helemaal gratis en voor niks de novelle ‘Een nieuw begin’ (112 pagina’s schoon aan de haak) erbij: