Contentspecialist? Jazeker! Ooit begonnen als bladenmaker (print en digitaal) weet ik als de beste hoe belangrijk unieke content is. Bij mij draait alles om (jouw) content, inhoud dus. Inhoud die mensen raakt, vermaakt en inspireert. Geen gebakken lucht maar oprechte, onderscheidende content. Verhalen die je wilt delen. Inspirerende informatie die bovendien zo goed mogelijk wordt gevonden door Google.

opdrachtgevers-publiek

Unieke content samen maken

Website, nieuwsbrief, magazine, pay off, persbericht, blog, social media: ik vertel jouw verhaal in heldere taal, liefst mét beeld erbij. Prikkelend en bij voorkeur met een vleugje humor. Uiteraard in nauw overleg. Vanuit Haarlem of op jouw locatie. Mijn netwerk bestaat uit prettige creatievelingen van diverse pluimage en vakgebied  (schrijvers, vormgevers, film, fotografie, illustratie) die allen ingezet kunnen worden voor jouw storytelling.

opdrachtgevers-sponsoredDag chaos in de content!

Vanuit jouw informatieberg maak ik een consistent verhaal. Met bijzondere invalshoeken. En een strategie. Voorbij is de chaos in jouw content: ik haal de bezem erdoor en vis (met jou) de need en nice to knows eruit om met jouw doelgroep te communiceren. Kort en krachtig, de informatie overload is al groot genoeg.

Leren schrijven voor het web

Eerder werkte ik onder meer voor Sanoma, Audax, Rotary,  ANBO en MPG. Wat ik er zoal deed: een tijdschrift maken (zelfs in het Zweeds), een website coördineren (en migreren), een redactie aansturen, een nieuwsbrief samenstellen, een multimediaconcept bedenken (tot en met kinderpoppenfilm Hoteldebotel aan toe), medewerkers leren schrijven voor specifieke doelgroepen en het web.

Rode draad in mijn werkzaamheden blijft het orde scheppen in de chaos om unieke content prettig leesbaar bij zo’n groot mogelijke doelgroep te krijgen. Mijn feelgood Campinggeluk-reeks (uitgeverij Luitingh Sijthoff, zomer 2021) is een logisch gevolg: inmiddels weten honderden lezeressen waar ze in de wanorde van tenten en caravans hun campinggeluk kunnen vinden. Keer met mij kennismaken? Neem contact met mij op, dan vertel ik je meer.