Marjoleine-Tel-ingroenWie ik ben? Vanaf het moment dat ik kan praten, vertel ik verhalen. Storytelling begon al vroeg bij mij. Eerst tegen mijn knuffels, later volgden mijn schoolvriendjes (die ik voor een handjevol knikkers abonneerde op mijn eerste zelfgemaakte tijdschrift, zie onderaan). Van mijn niet te stoppen drang tot informatie delen, maakte ik tot mijn eigen grote plezier, mijn werk. Inmiddels heb ik al talloze verhalen verteld aan zeer uiteenlopende doelgroepen. Van Libelle-lezeres tot IT-specialist. In uiteenlopende functies die net zulke diverse titels droegen als chef coördinatie human interest, hoofdredacteur, managing editor, contentmanager, manusje van alles en romanschrijfster.

Storytelling met liefde en aandacht

In mijn werk duik ik in heel diverse werelden waarin ik net zulke diverse mensen ontmoet. Van een verwende BN-er tot een gepassioneerd timmerman. Een absolute bonus! Ik werk graag in teams waar we met liefde, aandacht en plezier verhalen produceren die met dezelfde liefde, aandacht en plezier geconsumeerd worden. En lukt dat niet meteen, dan vind ik dat alleen maar leuker. Want routine en gladgestreken processen… daar ga ik me stierlijk van vervelen.

Van verhaal vertellen tot zelf een boek uitgeven

Iets wonderlijks overkwam me enkele jaren geleden toen ik last minute een opengevallen plek op een schrijfworkshop kreeg aangeboden bij vriendin en kantoordeeldame Sabine Wisman. De opdracht was een roman in hoofdlijnen te bedenken. Ik verzon het boek niet alleen, ik heb hem erna geschreven en zo ontstond mijn feelgood romanreeks Campinggeluk. Zelf een boek uitgeven? Ik deed het en deel graag mijn ervaringen. Lees meer over mijn verdere schrijfcarrière in mijn blogjes.

Vertel je verhaal aan mij

Privé? Ik woon samen met man en drie zonen, lees (van bouquetroman tot Arthur Japin), loop hard, wroet in de tuin en vertel en hoor graag verhalen. Heb je een mooi verhaal dat je wilt delen, dan weet je me te vinden.

Mijn eerste tijdschrift maakte ik op tienjarige leeftijd: Sinderella

Mijn eerste magazine (ik was 10 jaar) met alle benodigde rubrieken (mijn meest recente werk vind je op Linkedin)