3x Feelgood Campinggeluk

Campinggeluk? Campinggeluk is niksen, genieten, verwilderen en als je mazzel hebt die geweldige vriendin of grote liefde van je leven vinden op een plek waar je dat nooit verwacht had: op de oer-Hollandse camping! Campingbuurvrouwen Wendy en Linda zijn van die mazzelaars. De feelgood reeks, boordevol humor en romantiek, biedt zowel heerlijke herkenning als een inkijkje in onze campingcultuur. De drie delen zijn los van elkaar te lezen. Voor campingfans én kampeerhaters!

Mijn tien jaar lief en leed op een oer-Hollandse camping vormen de onweerstaanbare inspiratiebron voor onverwachtse intriges en hartverwarmende romantiek in de driedelige serie Campinggeluk (2021), uitgegeven door Luitingh Sijthoff. De e-boeken zijn overal online te koop of als luisterboek bij Storytel.

Vanaf 8 juli 2022 overal online te koop: de spin off van Campinggeluk, een heerlijke novelle (titel volgt nog!) waarin het losbandige echtpaar Esther en Michel moet kiezen voor los of vast, zowel op de camping als in hun liefdesleven.

 

De eerscovers Campinggeluk-reekste twee delen in de serie Campinggeluk verschenen eerder in printuitgave onder de titels ‘Campinggeluk’ en ‘Meer Campinggeluk’. In samenwerking met uitgeverij Luitingh Sijthoff zijn beide delen volledig herzien en voorzien van een nieuwe cover en opmaak. Ik schreef er bovendien een derde deel bij, want campingvriendinnen Linda en Wendy hadden nog wel enkele akkefietjes met elkaar, de campinggasten en hun grote liefdes op te lossen.
De eerste twee printuitgaven zijn uitsluitend nog los of als fijn geprijsde cadeauset verkrijgbaar bij de leukste kampeerwebshop I love kamperen.


Droomdebuut (2010, non-fictie)

in boek Droomdebuut bestseller auteurs aan het woord300.000 verkocht * eerst 20x afgewezen * in 1 week schrijf je een boek * wij voorspellen bestseller * kies een onderwerp dat je hart beroert * niet zeuren maar tikken * je kúnt er rijk van worden * ken je innerlijke drift * mannen zitten vol zelfoverschatting * wacht niet op inspiratie * de succesfactor? de inhoud! * even geen krant of sex * specialiseren is het toverwoord * heb zelfkritiek * het is net topsport * 7 titels in het jaar…

Deze en nog 115 unieke tips vind je in mijn boek Droomdebuut dat nog beperkt verkrijgbaar is, onder meer bij mij. Met heel veel plezier heb ik 18 schrijvers en uitgevers geïnterviewd over hun debuut dat – vaak ook tot hun verbazing – een bestseller werd.


Herengrachtgids (2009, non-fictie)

Cover HerengrachtgidsVan nummer 1 tot 627 maakte ik de eerste editie van de Herengrachtgids (inmiddels aantal keer geupdate door collega’s): met name een logistieke uitdaging om alle ondernemers aan de Herengracht in Amsterdam in een chique vormgegeven gids te publiceren met korte interviews en aansprekend beeld.
Sinds het voorjaar 2016 verschijnt periodiek een spin off met mij in de hoofdredactie: het Insider Magazine, een magazine van en over ondernemers aan de Amsterdamse grachten. Alle verkrijgbaar via Insider Media.


Prille signalen (1999, non-fictie)

Cover Prille Signalen, Marjoleine TelPer toeval schreef ik in één maand (inclusief research) dit boek voor zwangere vrouwen die al tijdens hun zwangerschap een band met hun kindje willen opbouwen. Een toenmalige collega die de klus had aangenomen, kon hem onverhoopt niet klaren en ik vond met name de ondoenlijke deadline erg verleidelijk. Toen de uitgever (Unieboek) mij erna benaderde voor nog meer informatieve boekjes in deze serie, heb ik toch bedankt voor de eer. Ik had ontdekt dat ik in no time bergen nuttige non-fictie kon schrijven maar mijn creatieve inborst ging er niet van open.


Schema voor operaroman

De allereerste operaroman ter wereld (in productie, fictie, interactief)

Nooit praten over een boek als het nog niet af is. Dus dat doe ik dan ook niet.