Al meer dan 23.000x verkocht!

Romantisch, een tikkie ondeugend, oer-Hollands en overal te koop: de vierdelige feelgoodserie Campinggeluk (al meer dan 23.000x verkocht)! Lees als e-book, geniet van het luisterboek of zet de hele serie van drie paperbacks (met de novelle als extraatje bij ‘Grenzeloos genieten’) als een minicampinkje in je (caravan)boekenkast: bestel nu en je hebt de boeken de volgende dag in huis!

Alle delen  ‘Een onverwachte zomer’, ‘Bruiloft op slippers’, ‘Grenzeloos genieten’ en de novelle ‘Een nieuw begin’ zijn los van elkaar te lezen (hoewel achtereenvolgend wel het leukst).

Lezeressen over o.a. Een onverwachte zomer: ‘Ik wilde almaar doorlezen, ik zag de campinggasten gewoon voorbij komen, met hun verdriet en grote liefdes. Volop genoten, ik verheug me op deel 2 en 3’ (Jitske Kingma-Postma) * ‘Fijne schrijfstijl, de nodige humor, je leeft mee met Linda die een zeer enerverende vakantie beleeft op camping de Zandrand. Liefst lees je meteen door in het volgende deel!’ (Wendyblogt). * Fijne zomerread, ik geef het vijf sterren!’ (Beau/Cup of Books) * ‘Oh, wat was deel 3 weer onwijs snel uit! Heerlijke reeks, echt genoten. Sterker nog, denk dat ik ook ga kamperen ;-). Maar één extra deel zou zó leuk zijn….just saying!’ (svanhertum80) * ‘Ook al gaat het over kamperen en vakantie, het onderwerp is vrij serieus: wat zijn de goede kanten van een open relatie en wat zijn de gevaren?’ (Esther.livres op Hebban over de novelle ‘Een nieuw begin’)

Een onverwachte zomer (Campinggeluk deel 1)

Kamperen? You love it, or you hate it. Wendy komt met haar familie al jaren met veel plezier op camping De Zandrand. Ze is dol op het buitenleven, de wekelijkse bingo en de gezelligheid. Linda houdt meer van een luxe vakantiehuisje in Italië, maar de oude stacaravan naast Wendy is het enige wat ze zich na haar scheiding kan veroorloven.
De twee tegenpolen Wendy en Linda leren elkaar steeds beter kennen en ze blijken meer gemeen te hebben dan ze dachten. Niet in de laatste plaats door hun gedeelde interesse: campingdirecteur Martin, die zijn eigen reglement dreigt te overtreden.

Bruiloft op slippers (Campinggeluk deel 2)
Het nieuwe campingseizoen begint en iedereen heeft er zin in. Vooral met de bruiloft in het vooruitzicht! Linda is dolgelukkig dat ze met haar twee zonen bij haar nieuwe grote liefde, campingdirecteur Martin, is ingetrokken. Maar haar nieuwe leven is behoorlijk wennen. Op Wendy, die haar zwangerschapsverlof op de camping doorbrengt, kan ze ook niet altijd rekenen. In de rustige winterperiode heeft Linda van alles bedacht voor de camping. Wat meer luxe kan geen kwaad, vindt ze. Maar de campinggasten moeten niets hebben van haar glamping-ideeën en komen in opstand. Linda had zich de aanloop naar haar bruiloft heel anders voorgesteld. Tot ze hulp krijgt uit onverwachte hoek.

Grenzeloos genieten (Campinggeluk deel 3)
Linda bruist van de ideeën voor het nieuwe seizoen op camping De Zandrand. Maar alles loopt anders wanneer Linda’s man en campingeigenaar Martin halsoverkop naar het buitenland vertrekt om zijn broer bij te staan, die een ongeluk heeft gehad. Tot overmaat van ramp breekt er ook brand uit op de camping, waarbij de caravan van vriendin Wendy verloren gaat. De Zandrand is in rep en roer.
Wanneer Frits zijn hulp aanbiedt, voelt Linda de oude aantrekkingskracht tussen hen weer bovenkomen. Ook Wendy stroopt haar mouwen op en twijfelt of Linda wel geschikt is om een camping te runnen. Als Martin thuiskomt blijkt zijn meegereisde broer over een scherpe blik te beschikken. Hij zet Linda, Martin én alle campinggasten voor het blok: hoe blijft campinggeluk voor altijd?

Een nieuw begin (Campinggeluk novelle, deel 4)
Esther en Michel, het heerlijke ‘los-vast’ stel op camping de Zandrand, ziet zich voor de keus gesteld om dit kampeerseizoen knopen door te hakken. Blijven ze op het trekkersveld of kiezen ze voor een stacaravan? Bij de keus speelt hun open relatie een beslissende rol.

‘Doe mij ook zo’n campingbeheerder!’ (Lianne)
‘Redderen, genieten, flirten… zó herkenbaar’ (Inge)
‘Heerlijk romantisch en veel gelachen! (Esther)
‘Echt, nu ga ik zeker nooit meer kamperen’ (Hanneke)

Campinggeluk vanaf papier

De eerscovers Campinggeluk-reekste twee delen in de serie Campinggeluk verschenen eerder in printuitgave onder de titels ‘Campinggeluk’ en ‘Meer Campinggeluk’. In samenwerking met uitgeverij Luitingh Sijthoff zijn beide delen volledig herzien en voorzien van een nieuwe cover en opmaak. Ik schreef er bovendien een derde deel bij, want campingvriendinnen Linda en Wendy hadden nog wel enkele akkefietjes met elkaar, de campinggasten en hun grote liefdes op te lossen.
Deze twee printuitgaven zijn niet meer te koop (of wellicht vind je viavia nog een exemplaar). In de bieb zijn ze gewoon te leen!

Nieuws

Vanaf juni 2023: Campinggeluk op papier

Vanaf juni 2023 is de hele serie Campinggeluk ook op papier overal te koop. Fijn voor het deel van mijn lezers die liever een boek in handen hebben én ook heel leuk voor de schrijfster zelf die deze bestsellerserie met veel plezier schreef en jullie en zichzelf een minicampinkje in de boekenkast gunt (want vrolijk…

Voorjaarsschoonmaak en nog eens 10x lente tussen 2 nietjes

Vanaf 1 april ligt ie gratis en voor niks bij de boekhandel: het Zin in Feelgoodmagazine editie 2023. Tien collega-feelgoodschrijfsters en ik lieten ons inspireren door de lentekriebels. En ik vond meteen mijn trigger voor mijn verhaal ‘Voorjaarsschoonmaak’: dat ene schemerige uurtje eind maart (en eind oktober) waarvan bijna niemand direct weet ‘gaat die klok…

Een nieuw begin

Nieuw in mijn Campinggeluk-serie (inmiddels 20.000 exemplaren verkocht!): de novelle ‘Een nieuw begin’. Esther en Michel, een heerlijk ‘los-vast’ stel op camping de Zandrand, ziet zich voor de keus gesteld om dit kampeerseizoen knopen door te hakken. Blijven ze op het trekkersveld of kiezen ze voor een stacaravan? Bij de keus speelt hun open relatie…