Campinggeluk

Campinggeluk

Doei wc-rol, lek luchtbed, zompige tent. Campinggeluk = de allereerste feelgood romanreeks over het échte Hollandse campingleven. Heerlijk herkenbaar, boordevol romantiek, humor en… een tikkie ondeugend! Voor campingfans én kampeerhaters! Na Campinggeluk waarin Linda uiteindelijk de campingbeheerder strikt, volgt nu Meer Campinggeluk: overwint de liefde als je het reglement overtreedt? (de delen zijn los van elkaar te lezen!).

‘Doe mij ook zo’n campingbeheerder!’ (Lianne)
‘Redderen, genieten, flirten… zó herkenbaar’ (Inge)
‘Heerlijk romantisch en veel gelachen! (Esther)
‘Echt, nu ga ik zeker nooit meer kamperen’ (Hanneke)

Meer Campinggeluk: overwint de liefde een campingopstand?

Linda voorbereidt zich voor op haar huwelijk met de onweerstaanbare campingbeheerder van de Zandrand. Als Linda in haar nieuwe rol als medebeheerder de broodnodige vernieuwingen op de ouderwetse Zandrand wil doorvoeren (van cappuccino tot glamping), komen de kampeerders in opstand, met de familie van haar beste campingvriendin Wendy voorop. Overwint de liefde als je het reglement overtreedt? Of gooit Linda haar eigen campinggeluk weg? Lees alvast de eerste twee hoofdstukken.

Nieuws

Naar de boekwinkel voor Meer Campinggeluk!

Te koop bij de (online) boekwinkel en via campinggeluk.nl: Meer Campinggeluk! Linda heeft dan de campingdirecteur gestrikt en  haar weerstand tegen dat primitieve kamperen ( in een stacaravan…) overwonnen (lees in Campinggeluk, 2014). Maar hoe zou het verder gaan als Linda definitief verhuist naar camping de Zandrand om haar leven met de onweerstaanbare campingbeheerder op…

8x typische campinggasten: wie ben jij?

Zelfs als je niet kampeert, herken jij jezelf in een van deze typische campinggasten. Want zeg nou zelf, waar mensen bijeen komen, kruipt ieder in zijn eigen rol. Op het werk, in de vriendenkring, in de buurt maar vooral natuurlijk op de camping. Heerlijk! Deze acht columns verschenen eerder in de Telegraaf Vakantiespecial zomer 2019,…

Zelf je boek uitgeven: bewuste keus of plan B

Aan zelf je boek uitgeven, kleeft voor velen nog altijd het vooroordeel dat de gevestigde orde van uitgevers de titel blijkbaar niet de moeite waard vindt om in te investeren.