Campinggeluk

Vanaf voorjaar 2021 is de romantische, tikkie ondeugende driedelige feelgoodserie Campinggeluk (uitgeverij Luitingh Sijthoff Amsterdam) overal online te koop: ‘Een onverwachte zomer’ (22 april), ‘Bruiloft op slippers’ (22 mei) en ‘Grenzeloos genieten’ (22 juni, bestellink volgt!).

Lezeressen over Een onverwachte zomer: ‘Ik wilde almaar doorlezen, ik zag de campinggasten gewoon voorbij komen, met hun verdriet en grote liefdes. Volop genoten, ik verheug me op deel 2 en 3’ (Jitske Kingma-Postma) * ‘Fijne schrijfstijl, de nodige humor, je leeft mee met Linda die een zeer enerverende vakantie beleeft op camping de Zandrand. Liefst lees je meteen door in het volgende deel!’ (Wendyblogt). * Fijne zomerread, ik geef het vijf sterren!’ (Beau/Cup of Books) *

Een onverwachte zomer (Campinggeluk deel 1)

Kamperen? You love it, or you hate it. Wendy komt met haar familie al jaren met veel plezier op camping De Zandrand. Ze is dol op het buitenleven, de wekelijkse bingo en de gezelligheid. Linda houdt meer van een luxe vakantiehuisje in Italië, maar de oude stacaravan naast Wendy is het enige wat ze zich na haar scheiding kan veroorloven.
De twee tegenpolen Wendy en Linda leren elkaar steeds beter kennen en ze blijken meer gemeen te hebben dan ze dachten. Niet in de laatste plaats door hun gedeelde interesse: campingdirecteur Martin, die zijn eigen reglement dreigt te overtreden.

Wie is wie? Download de campingplattegrond ‘Een onverwachte zomer’

Bruiloft op slippers (Campinggeluk deel 2)
Het nieuwe campingseizoen begint en iedereen heeft er zin in. Vooral met de bruiloft in het vooruitzicht! Linda is dolgelukkig dat ze met haar twee zonen bij haar nieuwe grote liefde, campingdirecteur Martin, is ingetrokken. Maar haar nieuwe leven is behoorlijk wennen. Op Wendy, die haar zwangerschapsverlof op de camping doorbrengt, kan ze ook niet altijd rekenen. In de rustige winterperiode heeft Linda van alles bedacht voor de camping. Wat meer luxe kan geen kwaad, vindt ze. Maar de campinggasten moeten niets hebben van haar glamping-ideeën en komen in opstand. Linda had zich de aanloop naar haar bruiloft heel anders voorgesteld. Tot ze hulp krijgt uit onverwachte hoek.

Wie is wie? Download de campingplattegrond ‘Bruiloft op slippers’

Grenzeloos genieten (Campinggeluk deel 3)
Linda bruist van de ideeën voor het nieuwe seizoen op camping De Zandrand. Maar alles loopt anders wanneer Linda’s man en campingeigenaar Martin halsoverkop naar het buitenland vertrekt om zijn broer bij te staan, die een ongeluk heeft gehad. Tot overmaat van ramp breekt er ook brand uit op de camping, waarbij de caravan van vriendin Wendy verloren gaat. De Zandrand is in rep en roer.
Wanneer Frits zijn hulp aanbiedt, voelt Linda de oude aantrekkingskracht tussen hen weer bovenkomen. Ook Wendy stroopt haar mouwen op en twijfelt of Linda wel geschikt is om een camping te runnen. Als Martin thuiskomt blijkt zijn meegereisde broer over een scherpe blik te beschikken. Hij zet Linda, Martin én alle campinggasten voor het blok: hoe blijft campinggeluk voor altijd?

Wie is wie? Download de campingplattegrond ‘Grenzeloos genieten’

(Deel 3 is bijna afgerond door de schrijfster, de bestellink volgt zsm!)

‘Doe mij ook zo’n campingbeheerder!’ (Lianne)
‘Redderen, genieten, flirten… zó herkenbaar’ (Inge)
‘Heerlijk romantisch en veel gelachen! (Esther)
‘Echt, nu ga ik zeker nooit meer kamperen’ (Hanneke)

Campinggeluk vanaf papier

De eerscovers Campinggeluk-reekste twee delen in de serie Campinggeluk verschenen eerder in printuitgave onder de titels ‘Campinggeluk’ en ‘Meer Campinggeluk’. In samenwerking met uitgeverij Luitingh Sijthoff zijn beide delen volledig herzien en voorzien van een nieuwe cover en opmaak. Ik schreef er bovendien een derde deel bij, want campingvriendinnen Linda en Wendy hadden nog wel enkele akkefietjes met elkaar, de campinggasten en hun grote liefdes op te lossen.
De eerste twee printuitgaven zijn nog altijd onder hun originele namen te koop bij Boekenbestellen.nl of bestel bij de gebruikelijke verkoopkanalen.

Nieuws

Schrijven is net tuinieren

Opzouten met die criticus op je schouder die je stijl maar banaal vindt, je woordkeuze voor de hand liggend, je verhaallijn te mager. Vertel een verhaal eerst aan jezelf en daarna pas aan een ander*. Sommige waarheden zijn waardevoller dan andere, deze is onbetaalbaar. Slinger soepel die intrige, die romance, dat misverstand vanuit je toetsenbord…

Zo schrijf je 3 boeken tegelijk

220.000 woorden vol romantiek, intriges en een beetje seks her en der van oer-Hollandse bodem: het eerste deel van mijn driedelige feelgoodserie Campinggeluk is net verschenen, de twee delen erna volgen in mei en juni. Natuurlijk schreef ik deze drie zomerse snoepjes niet tegelijkertijd, maar het scheelde niet veel… 1/11 Kijkje in de Campinggeluk-keuken Hoe…

3x spiksplinternieuw Campinggeluk!

Vanaf voorjaar 2021 is de romantische, tikkie ondeugende driedelige feelgoodserie Campinggeluk (uitgeverij Luitingh Sijthoff Amsterdam) overal online te koop: ‘Een onverwachte zomer‘ (22 april), ‘Bruiloft op slippers’ (22 mei) en ‘Grenzeloos genieten’ (22 juni, link volgt). Een onverwachte zomer (Campinggeluk deel 1) Kamperen? You love it, or you hate it. Wendy komt met haar familie…