Campinggeluk

Vanaf zomer 2021 is de romantische, tikkie ondeugende driedelige feelgood e-serie Campinggeluk (uitgeverij Luitingh Sijthoff Amsterdam) overal online te koop: ‘Een onverwachte zomer’, ‘Bruiloft op slippers’ en ‘Grenzeloos genieten‘. Alle delen zijn bij Storytel ook als luisterboek te koop. Liever print? De originele eerste twee delen zijn uitsluitend voor een fijne cadeauprijs te koop bij de leukste kampeerwebshop I love kamperen (zie ook onderaan voor meer info).

Wie kampeert waar? Download de campingplattegrond om te zien waar alles zich afspeelt op camping de Zandrand:
Download campingplattegrond ‘Een onverwachte zomer’
Download campingplattegrond ‘Bruiloft op slippers’
Download campingplattegrond ‘Grenzeloos genieten’

 

Lezeressen over o.a. Een onverwachte zomer: ‘Ik wilde almaar doorlezen, ik zag de campinggasten gewoon voorbij komen, met hun verdriet en grote liefdes. Volop genoten, ik verheug me op deel 2 en 3’ (Jitske Kingma-Postma) * ‘Fijne schrijfstijl, de nodige humor, je leeft mee met Linda die een zeer enerverende vakantie beleeft op camping de Zandrand. Liefst lees je meteen door in het volgende deel!’ (Wendyblogt). * Fijne zomerread, ik geef het vijf sterren!’ (Beau/Cup of Books) * ‘Oh, wat was deel 3 weer onwijs snel uit! Heerlijke reeks, echt genoten. Sterker nog, denk dat ik ook ga kamperen ;-). Maar één extra deel zou zó leuk zijn….just saying!’ (svanhertum80)

Een onverwachte zomer (Campinggeluk deel 1)

Kamperen? You love it, or you hate it. Wendy komt met haar familie al jaren met veel plezier op camping De Zandrand. Ze is dol op het buitenleven, de wekelijkse bingo en de gezelligheid. Linda houdt meer van een luxe vakantiehuisje in Italië, maar de oude stacaravan naast Wendy is het enige wat ze zich na haar scheiding kan veroorloven.
De twee tegenpolen Wendy en Linda leren elkaar steeds beter kennen en ze blijken meer gemeen te hebben dan ze dachten. Niet in de laatste plaats door hun gedeelde interesse: campingdirecteur Martin, die zijn eigen reglement dreigt te overtreden.

Bruiloft op slippers (Campinggeluk deel 2)
Het nieuwe campingseizoen begint en iedereen heeft er zin in. Vooral met de bruiloft in het vooruitzicht! Linda is dolgelukkig dat ze met haar twee zonen bij haar nieuwe grote liefde, campingdirecteur Martin, is ingetrokken. Maar haar nieuwe leven is behoorlijk wennen. Op Wendy, die haar zwangerschapsverlof op de camping doorbrengt, kan ze ook niet altijd rekenen. In de rustige winterperiode heeft Linda van alles bedacht voor de camping. Wat meer luxe kan geen kwaad, vindt ze. Maar de campinggasten moeten niets hebben van haar glamping-ideeën en komen in opstand. Linda had zich de aanloop naar haar bruiloft heel anders voorgesteld. Tot ze hulp krijgt uit onverwachte hoek.

Grenzeloos genieten (Campinggeluk deel 3)
Linda bruist van de ideeën voor het nieuwe seizoen op camping De Zandrand. Maar alles loopt anders wanneer Linda’s man en campingeigenaar Martin halsoverkop naar het buitenland vertrekt om zijn broer bij te staan, die een ongeluk heeft gehad. Tot overmaat van ramp breekt er ook brand uit op de camping, waarbij de caravan van vriendin Wendy verloren gaat. De Zandrand is in rep en roer.
Wanneer Frits zijn hulp aanbiedt, voelt Linda de oude aantrekkingskracht tussen hen weer bovenkomen. Ook Wendy stroopt haar mouwen op en twijfelt of Linda wel geschikt is om een camping te runnen. Als Martin thuiskomt blijkt zijn meegereisde broer over een scherpe blik te beschikken. Hij zet Linda, Martin én alle campinggasten voor het blok: hoe blijft campinggeluk voor altijd?

‘Doe mij ook zo’n campingbeheerder!’ (Lianne)
‘Redderen, genieten, flirten… zó herkenbaar’ (Inge)
‘Heerlijk romantisch en veel gelachen! (Esther)
‘Echt, nu ga ik zeker nooit meer kamperen’ (Hanneke)

Campinggeluk vanaf papier

De eerscovers Campinggeluk-reekste twee delen in de serie Campinggeluk verschenen eerder in printuitgave onder de titels ‘Campinggeluk’ en ‘Meer Campinggeluk’. In samenwerking met uitgeverij Luitingh Sijthoff zijn beide delen volledig herzien en voorzien van een nieuwe cover en opmaak. Ik schreef er bovendien een derde deel bij, want campingvriendinnen Linda en Wendy hadden nog wel enkele akkefietjes met elkaar, de campinggasten en hun grote liefdes op te lossen.
De eerste twee printuitgaven zijn nog uitsluitend te koop in een fijn geprijsde cadeauset bij de leukste kampeerwebshop I love kamperen!

Nieuws

4x Campingtypes: de vaste klant, lekker gekke Susan, de begripvolle buurvrouw en Jan het servicebureau

Typische campinggasten? Ik beschrijf er zestien die je beslist bekend voorkomen. Deze types vind je namelijk (bijna) overal waar mensen bij elkaar kruipen. Hierbij het derde kwartet (de laatste vier komen eraan!): De vaste klant De een moet er niet aan denken elk jaar naar dezelfde camping af te reizen, de ander zweert erbij. Hans…

4x Campingtypes: de weerman, de voyeur, groene Lieke en de regelneef

Typische campinggasten? Ik beschrijf er zestien die je beslist bekend voorkomen. Deze types vind je namelijk (bijna) overal waar mensen bij elkaar kruipen. Hierbij het tweede kwartet (de andere acht komen eraan!): De weerman ’Wat een weertje hè?’ In alle vroegte dringt Marco’s weersupdate door de kier van je caravanraam binnen. Je gluurt vanuit je…

Pikanterieën op de camping

‘Eh… die pikante scenes uit je boeken. Ik vraag me dan toch af: doe je het zelf ook zo?’ Het is de vraag die ik heel soms krijg (maar die veel vaker tussen de regels door gesteld wordt) na het lezen van een van mijn drie Campinggeluk-delen. Natuurlijk duiken mijn twee hoofdpersonages Linda en Wendy…