Ik ben een mensenmens met een grote passie. Zeg maar gerust een respectvolle sparring partner die graag proactief haar ding doet door jou in je kracht te zetten. Jouw autonomiteit en authenticiteit staan voorop als wij elkaar een plekje geven. Het stukje 360 gradenfeedback dat hierbij komt kijken, vind ik heel belangrijk.

Hands on zet ik in op een meersporentraject, het streefbeeld is om out of the box tot een beleidsresistent missiestatement te komen, linksom of rechtsom. Als mensenmens kijk ik graag door verschillende brillen waarbij het niet ondenkbeeldig is dat ik jou faciliteer om je een stukje te herconceptualiseren. Het ligt namelijk absoluut in mijn competence centre om jouw verwonderpunt te doen kantelen. Ik geef je nieuwe kaders waarmee je nog dichter bij jezelf kunt blijven.

(Ben je er nog?)

Tot slot geven we sámen handen en voeten aan een gedeeld verbetertraject (alle stakeholders worden als het ware probleemeigenaar) waarin we toewerken naar een stepped care-model. Om zijdelingse schade te voorkomen, werk ik transparant en neem waar mogelijk verantwoordelijkheid op cruciale beslissingsmomenten. Het definitief eindconcept wordt afgetikt als input-throughput-output ingeregeld is.

Geef kantoorjargon zijn plekje

Allemaal hebben we een bloedhekel aan kantoorjargon. Tegelijkertijd bezigen we het in meer of mindere mate allemaal. Behalve ik. Ik ben dol op kantoorpraat maar krijg het zelf mijn strot niet uit. Het is het praatje pot van de camping waar ik op zijn tijd wel weer van houd (op de camping). Lekker lullen en weinig (unieks) zeggen. Het staat in volledig contrast met hoe ik schrijf en wil schrijven: helder, kort en krachtig met unieke content. Neem contact met mij op als je zin hebt in zo’n tekst of in een echt praatje pot!

[Met dank aan Vaagtaal]