Vanaf voorjaar 2021 is de romantische, tikkie ondeugende driedelige feelgoodserie Campinggeluk (uitgeverij Luitingh Sijthoff Amsterdam) overal online te koop: ‘Een onverwachte zomer‘ (22 april), ‘Bruiloft op slippers’ (22 mei) en ‘Grenzeloos genieten’ (22 juni, link volgt).

Een onverwachte zomer (Campinggeluk deel 1)

Kamperen? You love it, or you hate it. Wendy komt met haar familie al jaren met veel plezier op camping De Zandrand. Ze is dol op het buitenleven, de wekelijkse bingo en de gezelligheid. Linda houdt meer van een luxe vakantiehuisje in Italië, maar de oude stacaravan naast Wendy is het enige wat ze zich na haar scheiding kan veroorloven.
De twee tegenpolen Wendy en Linda leren elkaar steeds beter kennen en ze blijken meer gemeen te hebben dan ze dachten. Niet in de laatste plaats door hun gedeelde interesse: campingdirecteur Martin, die zijn eigen reglement dreigt te overtreden.

 

 

 

Bruiloft op slippers (Campinggeluk deel 2)
Het nieuwe campingseizoen begint en iedereen heeft er zin in. Vooral met de bruiloft in het vooruitzicht! Linda is dolgelukkig dat ze met haar twee zonen bij haar nieuwe grote liefde, campingdirecteur Martin, is ingetrokken. Maar haar nieuwe leven is behoorlijk wennen. Op Wendy, die haar zwangerschapsverlof op de camping doorbrengt, kan ze ook niet altijd rekenen. In de rustige winterperiode heeft Linda van alles bedacht voor de camping. Wat meer luxe kan geen kwaad, vindt ze. Maar de campinggasten moeten niets hebben van haar glamping-ideeën en komen in opstand. Linda had zich de aanloop naar haar bruiloft heel anders voorgesteld. Tot ze hulp krijgt uit onverwachte hoek.

 

 

Grenzeloos genieten (Campinggeluk deel 3)
Linda bruist van de ideeën voor het nieuwe seizoen op camping De Zandrand. Maar alles loopt anders wanneer Linda’s man en campingeigenaar Martin halsoverkop naar het buitenland vertrekt om zijn broer bij te staan, die een ongeluk heeft gehad. Tot overmaat van ramp breekt er ook brand uit op de camping, waarbij de caravan van vriendin Wendy verloren gaat. De Zandrand is in rep en roer.
Wanneer Frits zijn hulp aanbiedt, voelt Linda de oude aantrekkingskracht tussen hen weer bovenkomen. Ook Wendy stroopt haar mouwen op en twijfelt of Linda wel geschikt is om een camping te runnen. Als Martin thuiskomt blijkt zijn meegereisde broer over een scherpe blik te beschikken. Hij zet Linda, Martin én alle campinggasten voor het blok: hoe blijft campinggeluk voor altijd?