Van kamperen word je vrolijk

Bestel

Bestellen

Van kamperen word je vrolijk

Bestel Campinggeluk

Heerlijk herkenbaar, boordevol romantiek, humor en… een tikkie ondeugend: de spiksplinternieuwe driedelige serie Campinggeluk (Een onverwachte zomer, Bruiloft op slippers, Grenzeloos genieten (deze bestellink volgt eind mei)), is online als ebook overal te koop! Bestel nu en geef de feelgood cadeau aan jezelf, aan je kampeerverslaafde collega, moeder en buurvrouw of juist die vriendin die zweert bij hotels!

Campinggeluk van papier

covers Campinggeluk-reeksDe eerste twee delen in de serie Campinggeluk verschenen eerder in printuitgave onder de titels ‘Campinggeluk’ en ‘Meer Campinggeluk’. In samenwerking met uitgeverij Luitingh Sijthoff zijn beide delen volledig herzien en voorzien van een nieuwe cover en opmaak (2021). Ik schreef er bovendien een derde deel bij, want campingvriendinnen Linda en Wendy hadden nog wel enkele akkefietjes met elkaar, de campinggasten en hun grote liefdes op te lossen.
De eerste twee printuitgaven zijn nog altijd onder hun originele namen te koop: bestel Campinggeluk  en/of Meer Campinggeluk.

Ja, ik bestel graag een portie papieren Campinggeluk!

(Je bestelling wordt direct verwerkt door Boekenbestellen.nl)

marjoleine-tel-campinggeluk-boek-lezen-kaft-cover

Roman Campinggeluk (€ 9,95)

(236 pagina’s feelgood lezen in een bijzondere vormgeving).
Bestel nu, dan volgt het boek rap in je brievenbus.

Roman Meer Campinggeluk (€ 17,50)

(236 pagina’s feelgood lezen in een bijzondere vormgeving).
Bestel nu, dan volgt het boek rap in je brievenbus.