Van kamperen word je vrolijk

Bestel

Bestellen

Van kamperen word je vrolijk

Bestel Campinggeluk

Heerlijk herkenbaar, boordevol romantiek, humor en… een tikkie ondeugend: de vierdelige serie Campinggeluk (Een onverwachte zomer, Bruiloft op slippers, Grenzeloos genieten) is overal als ebook of paperback te koop! Alle delen zijn los van elkaar te lezen (hoewel opeenvolgend wel het leukst).  Of ook heel fijn: duik op de bank en luister naar de complete Campinggelukserie als luisterboek bij Storytel. De novelle Een nieuw begin (deel 4, heerlijke spin off) is er als ebook of luisterboek en krijg je GRATIS bij de paperback ‘Grenzeloos genieten’!

Bestel nu en geef de feelgood cadeau aan jezelf, aan je kampeerverslaafde collega, moeder en buurvrouw of juist die vriendin die zweert bij hotels!

Campinggeluk van papier

covers Campinggeluk-reeksDe eerste twee delen in de serie Campinggeluk verschenen eerder in printuitgave onder de titels ‘Campinggeluk’ en ‘Meer Campinggeluk’. In samenwerking met uitgeverij Luitingh Sijthoff zijn beide delen volledig herzien en voorzien van een nieuwe cover en opmaak (2021). Ik schreef er bovendien een derde deel bij, want campingvriendinnen Linda en Wendy hadden nog wel enkele akkefietjes met elkaar, de campinggasten en hun grote liefdes op te lossen.