Van kamperen word je vrolijk

Bestel

Bestellen

Van kamperen word je vrolijk

Bestel Campinggeluk

Heerlijk herkenbaar, boordevol romantiek, humor en… een tikkie ondeugend: de driedelige serie Campinggeluk (Een onverwachte zomer, Bruiloft op slippers, Grenzeloos genieten), is online als ebook overal te koop! Alle delen zijn los van elkaar te lezen (hoewel opeenvolgend wel het leukst). Of ook heel fijn: duik op de bank en luister naar de complete Campinggelukserie als luisterboek bij Storytel. Bestel nu en geef de feelgood cadeau aan jezelf, aan je kampeerverslaafde collega, moeder en buurvrouw of juist die vriendin die zweert bij hotels!

Vanaf juni 2022 overal online te koop: de spin off van Campinggeluk, de heerlijke novelle ‘Een nieuw begin’ (ebook en luisterboek) waarin het losbandige echtpaar Esther en Michel moet kiezen voor los of vast, zowel op de camping als in hun liefdesleven.

Campinggeluk van papier

covers Campinggeluk-reeksDe eerste twee delen in de serie Campinggeluk verschenen eerder in printuitgave onder de titels ‘Campinggeluk’ en ‘Meer Campinggeluk’. In samenwerking met uitgeverij Luitingh Sijthoff zijn beide delen volledig herzien en voorzien van een nieuwe cover en opmaak (2021). Ik schreef er bovendien een derde deel bij, want campingvriendinnen Linda en Wendy hadden nog wel enkele akkefietjes met elkaar, de campinggasten en hun grote liefdes op te lossen.
De eerste twee printuitgaven zijn nog altijd onder hun originele namen te koop als feestelijke cadeauset (of los) bij de leukste kampeerwebshop van Nederland: I love kamperen!